Sajarah EURO

•June 11, 2008 • Leave a Comment

Euro Taun 1960

Juara: Uni Soviet

Runner-up: Yugoslavia

Tuan rumah/ pribumi: Perancis

Nu nyetak gol Pangreana: Francois Heutte (PErancIS), Valentin Ivanov (Uni Soviet), Viktor Ponedelnik (Uni Soviet), Milan Galic (Yugoslavia), Drazan Jerkovic (Yugoslavia) 2 gol

Euro Taun 1964

Juara: Spanyol

Runner-up: Uni Soviet

Tuan rumah/ pribumi: Spanyol

Nu nyetak gol Pangreana: Francois Heutte (Perancis), Valentin Ivanov (Uni Soviet), Viktor Ponedelnik (Uni Soviet), Milan Galic (Yugoslavia), Drazan Jerkovic (Yugoslavia) 2 gol

Euro Taun 1968

Juara: Itali

Runner-up: Yugoslavia

Tuan rumah/ pribumi: Itali

Nu nyetak gol Pangreana: Jesus Maria Pereda (Spanyol), Ferenc Bene (Hungaria), Dezso Novak (Hungaria) 2 gol

Euro Taun 1972

Juara: Jerman

Runner-up: Uni Soviet

Tuan rumah/ pribumi: Belgia

Nu nyetak gol Pangreana: Gerd Muller (Germany) 4 gol

Euro Taun 1976

Juara: Cekoslovakia

Runner-up: Jerman

Tuan rumah/ pribumi: Yugoslavia

Nu nyetak gol Pangreana: Dieter M√ľller (Jerman) 4 gol

Euro Taun 1980

Juara: Jerman

Runner-up: Belgia

Tuan rumah/ pribumi: Itali

Nu nyetak gol Pangreana: Klaus Allofs (Jerman) 3 gol

Euro Taun 1984

Juara: Perancis

Runner-up: Spanyol

Tuan rumah/ pribumi: Perancis

Nu nyetak gol Pangreana: Michel Platini (Perancis) 9 gol

Euro Taun 1988

Juara: Belanda

Runner-up: Uni Soviet

Tuan rumah/ pribumi: Jerman

Nu nyetak gol Pangreana: Marco van Basten (Belanda) 5 gol

Euro Taun 1992

Juara: Denmark

Runner-up: Jerman

Tuan rumah/ pribumi: Swedia

Nu nyetak gol Pangreana: Henrik Larsen (Denmark), Karl-Heinz Riedle (Jerman), Dennis Bergkamp (Belanda), Tomas Brolin (Swedia) 3 gol

Euro Taun 1996

Juara: Jerman

Runner-up: Republik Ceko

Tuan rumah/ pribumi: Inggris

Nu nyetak gol Pangreana: Alan Shearer (Inggris) 5 gol

Euro Taun 2000

Juara: Perancis

Runner-up: Italia

Tuan rumah/ pribumi: Belgia & Belanda

Nu nyetak gol Pangreana: Patrick Kluivert (Belanda), Savo Milosevic (Yugoslavia) 5 gol

EuroTaun 2004

Juara: Yunani

Runner-up: Portugal

Tuan rumah/ pribumi: Portugal

Nu nyetak gol Pangreana: Milan Baros (Republik ceska) 5 gol

EURO 2008

sok mangga haturan prediksi/ atanapi opini atanapi naon wae saputar EURO 2008 diposting dihandap ieu

Tags:

si pohang sasagon

•July 31, 2007 • 2 Comments

Ciparay

•July 24, 2007 • 2 Comments

keur leutik aing mineung ceurik gogoleran mun ninggang mangsa si mamah rek ka pasarūüėÄ alah mun diingeut2 deui mah ngerakeun pisan, ngan saukur hayang ngilu meuli baju atawa meuli naon w si mamah neupikeun ka kudu aya perang heula jeung indung teh atawa rebutan jeung adi heuheu.

kuring baheula jeung adi ibaratnamah ucing jeung anjing, da tara pisan bisa akur

Nyebor kembang peot

•July 22, 2007 • 2 Comments

teteh: nyi naha tara nyebor deui ayeunamah?

Nyi lieur: ah hoream sibuk.com

teteh: euh kitu geuning, karunya atuh tuh kembang pareot ciga sinini

Nyi lieur: heu ke atuh mun nyalse….

“pas ditinggali 3 poe teu dicebor teh geuning kembang teh pareot hehe, aya nu paeh deuih….alah asa dosa kuring!” oooh para bungaku jangan marah ya, yeuh kukuring dicebor deui…sok ngarinum siah! heuheu ‘eh nginum tawa mandinya?

kebang bodas aing, nu tara dicebor..pareot weh hehe siga nu bogana wkwkkwk

Babaturan di Internet

•July 22, 2007 • Leave a Comment

sataun leuwih kuring wawuh jeung dunya maya “eitzzz lain maya ngaran jelema tawa artis” ;)). geus lobababaturan nu kukuring dipiwawuh

kela hoream ketang ke w diteruskeun deui heuheu

Aing Jalma nu hina

•July 21, 2007 • Leave a Comment

sok asa ngajago didunya, padahal aing ngan satai kukueun dihareupeun-NA